Betaalmethoden

Welke betaalmethodes accepteren jullie?

We accepteren iDeal, Visa, MasterCard en overboekingen per bank. En het komt zelden voor dat we zelfgemaakte koekjes afwijzen. Alleen accepteren we geen PayPal op dit moment.

iDEAL

Met deze betaalmethode betaal je direct via je eigen bank en is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Door deze directe afhandeling van de transactie kunnen wij je vervolgens ook garanderen dat de bestelling binnen 48 uur bij je thuis wordt afgeleverd.

Overboeking per bank

Als je ervoor kiest om een overboeking per bank te doen dien je het verschuldigde bedrag handmatig aan ons over te maken. Je bestelling zal verstuurd worden als de betaling op onze rekening is bijgeboekt.

Let wel op! Bij een handmatige overboeking per bank zou het een aantal dagen kunnen duren voordat het op onze rekening is bijgeschreven. De bestelling wordt verzonden zodra de transactie is ontvangen op onze rekening. Gemiddeld duurt dit 1 á 2 werkdagen.
Vergeet niet om je ordernummer te vermelden!

Onze bankgegevens zijn:

ING Bank rekeningnummer 6261102
t.n.v. Thrix
IBAN NL58INGB0006261102
BIC INGBNL2A

Tip: Bij een overboeking per bank wordt de bestelling verzonden zodra het geld op de rekening van Thrix staat, en dit kan soms enkele dagen duren. Voor een snelle bezorging wordt aangeraden om te betalen via iDEAL of PayPal, omdat de order dan direct naar je toe kan worden verstuurd.