Voorwaarden retourneren

Kan ik mijn product bij Thrix ruilen/retourneren?

Ja, indien je niet tevreden bent is het is mogelijk om artikelen tegen bepaalde voorwaarden te retourneren. Breng ons op de hoogte van jouw retourzending door een retouraanvraag te doen.

Wat zijn de voorwaarden om een artikel te kunnen retourneren?

Voor het retourneren gelden de volgende voorwaarden:

  1. Onbeschadigde en ongebruikte producten kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden. Dit zichttermijn gaat in op de dag dat je het product hebt ontvangen.
  2. Het product is onbeschadigd en in de originele, ongeopende en onbeschadigde verpakking.
  3. Retourzendingen zijn voor eigen rekening en eigen risico. Je bent dus zelf aansprakelijk voor de zending mocht deze zoek raken of beschadigen. Zorg er dus altijd voor dat je jouw zending voldoende gefrankeerd en aangetekend verstuurd. Vraag de transportdienst (bijv. op het Postkantoor) dan ook altijd de traceercode. Bewaar deze goed!!
  4. De pakbon of factuur (kopie) dien je bij de retourzending mee te sturen.

LET OP: voldoet een retourzending niet volledig aan alle bovenstaande punten, dan wordt deze niet in behandeling genomen. Het product zal dan op kosten van de klant weer worden teruggestuurd.

Binnen 5 werkdagen word je retourzending behandeld. Terugstorting is afhankelijk van de manier waarop de originele bestelling is geplaatst. Houd er rekening mee dat de verwerkingssnelheid tot wel 10 dagen kan duren, afhankelijk van je bank. Retourneren is op eigen kosten.

Wat kan niet worden geruild of geretourneerd?

Producten die niet kunnen worden geruild of geretourneerd zijn:

  • Verbruiksproducten die al geopend zijn, zoals shampoo, conditioner, masker, serum, haarlak.
  • Producten die wij speciaal voor jou hebben besteld.
  • Verpakkingen die open zijn gemaakt
  • Producten die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt en/of bewerkt.

Twijfel je of het product dat je wilt bestellen achteraf mag worden geruild, neem dan altijd eerst contact met ons op. Zo kom je achteraf niet voor een onaangename verrassing te staan.

Terugsturen Stap-voor-Stap.

Stap 1: Stuur ons een retouraanvraag voor je het pakket retour stuurt.

Stap 2: Stuur het voldoende gefrankeerde en goed ingepakte pakket met retour-formulier terug

Stap 3: Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging per email.

Stap 4A: Bij omruilen; het nieuwe product wordt naar je opgestuurd (of eventueel besteld bij onze fabriek), mits aan alle voorwaarden is voldaan.

Stap 4B: Bij geld terug; binnen 10 werkdagen wordt het bedrag teruggestort op jouw bankrekening, mits aan alle voorwaarden is voldaan.